Allmänna köpvillkor och sekretesspolicy

Allmänna köpvillkor

 

Här hittar du våra allmänna köpvillkor, läs detta innan du beställer. Det ger trygghet för både dig och oss. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, ändringar i priser och villkor på våra webbplatser.

 

  1. Beställning

När du bekräftat ditt köp av medlemskap i Hedblom Golf Academy får du en bekräftelse via e-post. I ditt e-postmeddelande finns information om hur du går till väga för att börja använda tjänsten. Din prenumeration gäller från den dag du bekräftar ditt medlemskap.

 

  1. Företaget

Eclect AB med organisationsnummer 559040-3274 äger och ansvarar för Hedblom Golf Academy på www.hedblomgolf.se. All information såsom bilder, texter och videos på webbplatsen ägs av företaget och får inte kopieras eller användas utan tillstånd.

 

  1. Priser och köp

Priset för prenumerationen framgår av hemsidan, och kommer att variera med bindningstid och betalningsvillkor etc. Var uppmärksam på bindningstiden för de olika prenumerationerna. Beställning av prenumeration kan enligt svensk lag bara göras av personer över 18 år, såvida personen inte kan uppvisa målsmans tillstånd att teckna medlemskap.

 

3.1 Betalning

Betalning sker med betalningslösning för betal/kreditkort som tillhandahålls av leverantören www.stripe.com. Kortavdrag för betalning görs automatiskt när beställningen bekräftas.  Prenumeranten ansvar för att ha giltigt betal/kreditkort vid förfallodag och att hålla sin betalningsinformation aktuell. 

 

3.3 Bindningstid och uppsägning

Alla medlemskap är löpande och debiteras det registrerade betalkortet tills du väljer att säga upp eller byta prenumeration. När du vill säga upp din prenumeration skickar du ett e-post till [email protected]. Prenumerationen avslutas direkt när aktuell betalningsperiod eller bindningstid för ditt medlemskap är till ända. Under ev. prova-på-tid kan medlemskap avslutas utan kostnad.

 

  1. Ångerrätt

Ångerrätt för köp upphör när du har gjort klart ditt köp av medlemskap i Hedblom Golf Academy. Ångerrätten följer bestämmelserna för köp av digitala tjänster enligt svensk lagstiftning.

 

  1. Integritet, säkerhet och marknadsföring

I samband med beställningen accepterar du att Eclect AB lagrar dina personuppgifter. Vi gör detta för att uppfylla våra skyldigheter gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation vi har med dig, för att kunna erbjuda den service som du förväntar dig av oss. Eclect AB kommer inte lämna ut din personliga information till tredje part.

 

  1. Tvister och lagar

Svensk lag ska tillämpas för alla köp i dessa villkor. Tvist i anledning av detta köp ska prövas av allmän domstol i Stockholm.

  

 

 

SEKRETESSPOLICY

 

1. Vår integritetspolicy omfattar data som samlas in när du använder Hedblom Golf Academy plattformen. Den beskriver också hur dina uppgifter används och skyddas.

 

2. Eclect AB kommer inte att dela, sälja, förmedla eller på annat sätt dela ut personuppgifter om dig på ett annat sätt än vad som framgår av denna sekretesspolicy, utan att först ha fått ditt samtycke. Vi samlar in grundläggande information som är nödvändig för att ingå och administrera vårt avtal med dig; din hemadress, din e-postadress, ålder och kön samt betalningsinformation.

 

3. Vi behöver personuppgifterna för att tillhandahålla kundservice och hantera eventuella anspråk, samt för att anpassa våra produkterna och plattform. Vi använder din information för att ge dig den  bästa möjliga användarupplevelse och nytta ed våra produkter och tjänster.

 

4. Informationen används för att sammanställa statistik och kartlägga trender och ta tillvara på våra användares feedback. Vi arbetar aktivt för att förhindra bedrägeri och missbruk av vår webbplats och din personliga information.

 

5. Vår marknadsföring sker via e-post, genom annonsering och kommunikation på hemsidan eller genom kommunikation på onlinekanaler (sociala medier och andra webbplatser/applikationer).

 

6. Vi kan vid valda tillfälle komma att skicka dig information om relevanta erbjudanden, evenemang, nyheter och specialprodukter. Marknadsföringen anpassas efter dina marknadsföringspreferenser och våra antaganden om dina intressen, baserat på grundläggande information och kurshistorik. 

 

7. Hedblom Golf Academys plattform använder cookies för att förbättra användarupplevelsen och samla in information om användningsmönster och intressen.