Familjen Hedblom är en Sveriges mest kända och omtyckta golffamiljer. Många har följt syskonen Marlene och Peters spännande karriärer på  golftävlingar världen över. Resan började dock redan tidigt under uppväxten då föräldrarna drev driving range, träningsverksamheten och shopen på Gävle golfklubb. Med pappans svingteknik och coachning blev det många framgångsrika år på tourerna för både Marlene och Peter.
 
Idag är det Marlene och Kasper, Peters son, som har tagit familjens fana vidare som golftränare. Tillsammans har de gjort mängder av träningsfilmer och anordnat fantastiska träningsresor runt om i världen.

Marlene Hedblom

 

Marlene Hedblom har spelat professionellt i 14 år på Europatouren och LPGA. Efter två vinster och ett antal topp tio-placeringar tog hon i stället sikte på en framgångsrik tränarkarriär. Idag jobbar hon som tränare på Fågelbro G&CC utanför Stockholm. Marlene har en unik förmåga att inspirerar och lära ut golf!

Kasper Hedblom

 

Kasper har spelat i landslaget, men förstod tidigt att han var mer intresserad av att lära ut golfrörelsen. Med golfen i blodet har Kasper en gedigen erfarenhet av spelet och ett brinnande intresse för svingteknik. Han är i dag en mycket uppskattad och engagerad tränare på Gävle golfklubb.